Εκρεμμότητα.

Έμοιαζες από μακρυά με αυτά τα παιδαρέλια που διαβαίνουν την πόρτα των γυμναστηρίων και νομίζουν ότι έχουν πιάσει τη ζωή από τα αρχίδια. Ένας νάρκισσος, σφυρυλατημένος από τις ατέλειωτες ώρες ανταλλαγής βλεμμάτων σε πάμπολους καθρέπτες.

Είμαι σίγουρος ότι έψαξες πολύ για να βρεις μπλούζα που να δείχνει το προϊόν που κουβαλάς. Σε κάποιο πάγκος της λαϊκής αγοράς, άντε σε καμιά κιτς βιτρίνα κανενός συνοικιακού μαγαζιού.

Έχεις τη φάτσα των συγχωριανών μου που το μοναδικό τους δίλημμα είναι σε ποιά σχολή αστυφυλάκων θα δηλώσουν, στη δικιά μας ή του διπλανού νομού.

Η κοπέλα που συνοδεύεις (ή σε συνοδεύει) είναι η «γκόμενα» που σιγομουρμουρίζεις μειδιάζοντας στις εξόδους με τους φίλους σου.

Σου πρότεινε φαΐ σε ένα ινδικό εστιατόριο. Πλησίασε την πόρτα. Έθεσες σε κίνηση το βαρύ προϊόν που κουβαλάς καθημερινά και την τράβηξες απότομα. Άνοιξες το στόμα σου και άφησες να διαχυθεί στον περίγυρο ένα άλλο προϊόν, αυτό που κουβαλάς μέσα στην κούτρα σου: «άσε μας ρε, που θα φάω από χέρι πακιστανού». Ω, παραγεμισμένε-σα-γαλοπούλα άνθρωπέ μου, τί σοφές λέξεις ήταν αυτές που ψέλισσες;

Αγεωγράφητε. Τα ορνιθοσκαλίσματα που σου φιλέψανε κάποιοι δύστυχοι δάσκαλοι δεν ήταν αρκετά για να ξεχωρίζεις την Ινδία από το Πακιστάν.

Με εκνευρίζουν οι αγεωγράφητοι.

Με εκνευρίζουν πολύ περισσότερο οι αγεωγράφητοι και οι ρατσιστές.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως η γεωγραφία είναι η αφορμή για να εκνευριστώ μαζί σου. Ο πραγματικός λόγος είναι επειδή είσαι ρατσιστής.

Αδιαφόρησα να σου απαντήσω. Με συγχωρείς. Δεν θα ξανασυμβεί.

Ραντεβού στον Μπαϊρακτάρη.

Advertisements

Για πες...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.